Zzp'er in de zorg

Ben jij zzp’er in de zorg of van plan dit te worden? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Zorgly biedt jou al het beleid dat je nodig hebt om een succes te maken van jouw eenmanszaak.

Zzper in de zorg - Product

500+ gebruikers

Vertrouwen op Zorgly

Beoordeling 8,5

Wij zijn trots op onze klantenservice

Geen uitdaging te groot

Onze oplossing schaalt met je mee

Is jouw beleid wel op orde? Doe de gratis test!

Voor zzp'ers

Dé test voor zzp’ers in de zorg.

Hoe werkt Zorgly

1. Aanmelden

Meld je aan, onderteken, betaal en ontvang inloggegevens.

2. Gebruiksaanwijzing

Log in, bekijk de online omgeving en start met de gebruiksaanwijzing. Volg deze stap voor stap op.

3. Aan de slag

Gebruik het beleid en word de zzp’er waar de zorg om staat te springen!

"Alle informatie je nodig hebt om van jouw eenmanszaak in de zorg een succes te maken. Freelancer in de zorg op z’n best met al het beleid binnen handbereik!"

Onderdelen

zzper in de zorg - Primair proces

Kwaliteitshandboek

Om jou te helpen als zzp’er te voldoen aan de HKZ norm voor zzp’ers hebben wij een kwaliteitshandboek voor je geschreven. Ook de laatste wet- en regelgeving is hierin verwerkt. Daarnaast zitten er tips en adviezen in waar elke zzp’er in de zorg iets aan heeft. Zo word jij een zzp’er in de zorg die kwaliteit levert en die een duidelijke visie op kwaliteit uitdraagt. Daarnaast helpt het beleid je om jezelf continu te evalueren en verbeteren.

Bijlagen​

Door allerlei formats bij het beleid maken we het jou gemakkelijk. Door deze in te vullen breng je het beleid eenvoudig in de praktijk. Werk je via opdrachtgevers? En heb je een voorbeeldovereenkomst nodig? Deze vind je in de bijlagen. Heb je je eigen cliënten? Wij hebben bijlagen voor je gemaakt zoals een zorgovereenkomst, aanmeldformulier en intakeformulier. Dat scheelt jou weer een hoop denkwerk en tijd!

zzper in de zorg - personeelsbeleid
zzper in de zorg - Primair proces

HKZ norm zzp’ers in de zorg

Het voldoen aan een kwaliteitsnorm kan erg lastig lijken. Zorgly maakt dit echter verbazingwekkend makkelijk. Gebruik het handboek en de bijlagen zoals is aangegeven in de gebruiksaanwijzing. Het certificaat voor jou als zzp’er in de zorg is binnen handbereik. En belangrijker: Als je het Zorgly beleid gebruikt zoals aangegeven, is jouw kwaliteit niet alleen op papier, maar ook in de praktijk een feit!

Wat zeggen onze klanten

Zorgly ontzorgt

Zorgly heeft beleid met bijlagen voor jou als zzp’er gemaakt. Hierdoor heb jij minder denkwerk en kun je snel aan de slag met je eenmanszaak.
Zorgly heeft alles voor mij als zzp’er op een rij gezet. Ik weet nu aan welke wet- en regelgeving ik moet voldoen. De bijlagen zijn erg handig. Bijvoorbeeld om mijn eigen visie en missie op een rij te zetten. Er zaten ook dingen bij waar ik niet over had nagedacht, zoals een privacy policy en algemene voorwaarden. Dat heb ik nu tenminste allemaal goed op orde.

Yassine | zzp’er in de zorg

Zorgly zorgt voor kwaliteit

Zorgly helpt zzp’ers om met kop en schouders boven de rest uit te steken in het bieden van kwaliteit. Door in het beleid in te gaan op belangrijke zaken die de kwaliteit verbeteren. Zo wordt jouw dienstverlening het meest gewild.
Door het beleid van Zorgly ben ik meer gaan nadenken over hoe ik mijn klanten tevreden houdt. En hoe ik dat meet. Ik heb daardoor meer feedback ontvangen en blijf mezelf continu verbeteren. Ook heeft het beleid me geholpen mijn missie en visie aan te scherpen en hier echt wat mee te doen. Mijn werk is nu nog meer mijn passie geworden. En dat merken mijn opdrachtgevers en cliënten.

Roos | zzp’er in de zorg

Veelgestelde vragen

Zorgly heeft beleid geschreven voor zzp’ers (ook wel freelancers genoemd) in de zorg. Het beleid is met name gericht op zzp’ers in de jeugd- en jongvolwassenen zorg maar kan ook prima gebruikt worden door zzp’ers in een andere tak van de zorg.

Als een zzp’er in de zorg klant wordt van Zorgly, kan deze bij “mijn Zorgly” inloggen In het Zorgly systeem. Hier staat een kwaliteitshandboek waarin is uitgelegd hoe de zzp’er kan voldoen aan relevante wet- en regelgeving. En aan de HKZ norm voor zzp’ers in de zorg. Ook staan er handige tips in voor zzp’ers. Bijvoorbeeld tips omtrent belastingzaken, of registratie bij beroepsverenigingen. Het kwaliteitshandboek is voorzien van handige formats die zijn te downloaden vlak onder de inhoudsopgave. Verder is er een kennisbank en gebruiksaanwijzing. Door de gebruiksaanwijzing stap voor stap te volgen kan je als zzp’er in de zorg eenvoudig het beleid implementeren en ben je helemaal klaar voor een audit of inspectie.

De beleidsteksten in Zorgly zijn geschreven door onze gedragswetenschapper met ervaring op de werkvloer op verschillende niveaus. Tevens is zij gecertificeerd intern auditor en heeft zij meerdere instellingen succesvol ondersteund in het behalen van hun kwaliteitscertificaat. Ook is zij zelf zzp’er in de zorg. Er is dus inhoudelijk en beleidstechnisch goed over het beleid nagedacht. Zo zijn er tips in opgenomen en zit er een duidelijke structuur in met tools om jezelf continu scherp te houden en te verbeteren. Als je aan de HKZ norm voor zzp’ers in de zorg wil voldoen helpt het beleid je goed op weg. Hierdoor word jij ontzorgt. En kun je je kwaliteit aantonen bij opdrachtgevers en cliënten.

Je kunt altijd een mail sturen via onze contact pagina. Suggesties met betrekking tot verbetering van het Zorgly systeem of beleid kun je als gebruiker aangeven middels een speciale button in het Zorgly systeem. Deze worden tijdens kwartaaloverleggen met de gebruikers opgepakt.

Ons beleid

Zorgly heeft momenteel beleid opgesteld voor de volgende vormen van zorg: