All-in-one prijs voor ons beleid programma​

Geen onverwachte kosten na één jaar maandelijks opzegbaar. Bij Zorgly krijg je het hele pakket voor één prijs.

Wat zit er in het all-in-one zzp pakket?

Toegang voor de hele organisatie

Alles wat je nodig hebt op één plek

Professionele ondersteuning

De prijzen

Zorgly heeft meerdere beleidshandboeken ontwikkeld voor verschillende typen zorginstellingen. Kijk welke voor jou van toepassing zijn.

Per maand

.
20,-
Per
maand
Excl. btw
  • €20,- per maand voor het kwaliteitshandboek voor freelancers
  • Handboek en bijlagen op één plek
  • Praktische en complete kennisbank

Één jaar vooraf

10% korting
192,-
Per
jaar
Excl. btw
  • €20,- per maand voor het kwaliteitshandboek voor freelancers
  • Handboek en bijlagen op één plek
  • Praktische en complete kennisbank
Meest gekozen

Veelgestelde vragen

Zorgly is bedoeld voor begeleid wonen instellingen die werken met jongeren en/of jongvolwassenen vanaf 16 jaar. Dit betekent dat deze instellingen vallen onder de Jeugdwet en/of WMO. 

Het beleid dat Zorgly heeft geschreven is geschreven voor begeleid wonen instellingen. Veel van dit beleid is ook van toepassing op andere typen zorginstellingen, maar voor andere zorginstellingen kan het beleid onvolledig zijn. Mocht je overwegen het Zorgly beleid te willen gebruiken voor een ander type zorginstelling dan een begeleid wonen instelling, neem dan gerust per mail contact met ons op om hierover advies te vragen. 

In het Zorgly systeem staat al het beleid dat een begeleid wonen instelling nodig heeft om te voldoen aan wet- en regelgeving en de eisen van de ISO 9001 norm. Deze beleidsteksten zijn opgedeeld in organisatorisch beleid, personeelsbeleid en het primair proces. De directie heeft toegang tot alle beleidsteksten en het personeel tot het primair proces. Deze teksten zijn alleen te lezen en te raadplegen om in de dagelijkse praktijk het werk op de juiste manier te kunnen doen. Zowel directie als personeel hebben daarnaast toegang tot formats. Deze formats worden genoemd in de beleidsteksten en door ze in te vullen wordt het beleid toepasbaar op de eigen werkvloer. Denk bijvoorbeeld aan een format voor een zorgplan, of een format voor een functioneringsgesprek. In het systeem zijn er daarnaast nog de volgende functionaliteiten beschikbaar: een gebruiksaanwijzing waarin staat hoe het beleid in gebruik moet worden genomen, een kennisbank met verwijzingen naar nuttige inhoudelijke informatie, een knop voor technische ondersteuning en een knop voor het geven van feedback. 

Afhankelijk van hoeveel medewerkers je hebt betaal je per maand een vast bedrag. De bedragen zijn te vinden op onze prijzen pagina op de website. Hierin is het gebruik van het systeem inbegrepen. Er zijn geen bijkomende kosten.  

Afhankelijk van hoeveel medewerkers je hebt betaal je per maand een vast bedrag. De bedragen zijn te vinden op onze prijzen pagina op de website. Hierin is het gebruik van het systeem inbegrepen. Er zijn geen bijkomende kosten.  

Een overeenkomst met Zorgly wordt aangegaan voor de duur van 1 jaar en is daarna maandelijks opzegbaar. Er wordt betaald middels automatische incasso. 

Elk kwartaal vindt er een online overleg plaats met alle Zorgly gebruikers. Tijdens dit overleg legt Zorgly uit hoe het beleid moet worden ingevuld, waar je op moet letten bij een ISO audit en of er nog belangrijke wijzigingen plaats hebben gevonden. Ook is er tijdens dit overleg ruimte voor vragen en feedback van gebruikers. Voor technische ondersteuning is er een aparte button in het systeem gemaakt, waar gebruikers te allen tijde een vraag of probleem kunnen aangeven. Technische problemen worden zo snel mogelijk opgelost. 

Nee, op dit moment is er maar één all-in-one Zorgly pakket. De prijs kan wel verschillen, afhankelijk van het aantal werknemers waarvoor een inlog nodig is. Zie onze prijzen pagina op onze website. 

Om de privacy te waarborgen houdt Zorgly zich aan haar privacy policy, te vinden op onze website. Gebruikers loggen alleen in met een zakelijk email adres en wachtwoord. Er worden verder geen gegevens door Zorgly verwerkt, behalve uiteraard bedrijfs- en betalingsgegevens die je op moet geven als je je aanmeldt bij Zorgly. 

Je kunt altijd een mail sturen via onze contact pagina. Suggesties met betrekking tot verbetering van het Zorgly systeem of beleid kun je als gebruiker aangeven middels een speciale button in het Zorgly systeem. Deze worden tijdens kwartaaloverleggen met de gebruikers opgepakt.